Kalenteriin »   Ilmoita tapahtuma »   Tietoa sivustosta »     

Tapahtumakalenteri


Tapahtumakalenteri osoitteessa http://tapahtumat.kpk.fi/ kokoaa yhteen Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj -konsernin lehtien toimialueiden tapahtumia käytännössä Pohjanlahden rannikolta Pietarsaaresta aina Pyhäjoelle saakka sekä sisämaassa nelostiehen ulottuvalta alueelta.

Palvelun ylläpidosta vastaavat Keski-Pohjanmaan Kirjapaino (myöhemmin KPK) yhteistyössä muutamien alueen kuntien kanssa.

Palvelun tiedot pyritään pitämään mahdollisimman ajantasaisina ja virheettöminä. Perusideana on, että tapahtumien järjestäjät itse syöttävät tiedot tapahtumasta kalenteriin. Järjestäjillä on mahdollisuus saada tunnukset palveluun, jolloin tiedot tulevat heti julki tallennettua ja niitä pystyy tarvittaessa itse myöhemmin muuttamaan. Tapahtumatietojen syöttäminen järjestelmään on mahdollista myös ilman tunnuksia (osoitteessa: www.kp24.fi/ilmoitatapahtuma). Tällöin tapahtumatieto tulee tarkistettavaksi ennen sen julkaisua. Tarkistamista tehdään pääsääntöisesti Keski-Pohjanmaan Kirjapainon Kokkolan toimipisteessä.

Palvelun ylläpitäjät eivät kuitenkaan vastaa palvelun (esim. virheelliset tiedot) tai sen keskeytymisen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista, kustannuksista tai haitoista. Tapahtumakalenterista on linkkejä myös muihin sivustoihin, esimerkiksi tapahtumien järjestäjien sivuille. KPK-konserni, eivätkä alueen kunnat vastaa tällaisten ulkopuolisten palveluntarjoajien palvelujen sisällöstä, saatavuudesta, tietojen oikeellisuudesta taikka omistus- tai tekijänoikeuksista. Palveluun saa tehdä linkkejä, kun noudattaa tekijänoikeussäännöksiä ja hyvää tapaa. Ylläpitäjät eivät tarkista käyttäjien lähettämän aineiston sisältöä eivätkä ole siitä vastuussa. Ylläpitäjät voivat harkintansa mukaan milloin tahansa poistaa käyttäjien lähettämän aineiston sivuiltaan.

KPK-konsernilla ja yhteistyökunnilla on oikeus vapaasti muuttaa sivuston sisältöä tai käyttöehtoja, lakkauttaa sivusto tai keskeyttää sivustopalvelun tarjoaminen esimerkiksi huolto- ja päivitystoimenpiteiden ajaksi. Tapahtumakalenteriin tallennetuista tiedoista voidaan noutaa sisältöä KPK-konsernin eri lehtiin kunkin lehden oman toimintaperiaatteen mukaisesti.

Yhteystiedot: Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj, Rantakatu 10, 67100 Kokkola puh 020 750 4400 (ma-pe klo 8.00-16.30)

Eri kuntien alueella järjestettävät tapahtumat voit ilmoittaa myös kyseisen kunnan yhteyshenkilöille. Kokkolan tapahtumatiedot: Berit Store p. 044 7809 260, berit.store(at)kokkola.fi